“Materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet”
Om Ole Mathiesen

Mød snedkeren Ole Mathiesen

Hos Ole Mathiesen arbejder vi på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring inden for godt håndværk. Gennem årene har vi betjent en lang række glade, tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente team danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.
Få et tilbud

Materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om noget til privat eller erhverv, så kan vi helt sikkert hjælpe.
Mission & vision

Den bedste service og det bedste produkt

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i træ og det at skabe et godt solidt håndværk. Vores primære ekspertiseområder ligger i brugskunst udarbejdet i træ til private. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde andre specialløsninger i træ, som vores kunder nu har.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forventninger.